Aanvraag 20122722
StatusGesloten
Type vacatureDetachering / Tijdelijk
Startdatum20180702
Opdrachtgever
Lokatie
Expertisegebied,
Aanvraagomschrijving

Omschrijving Opdrachtgever:
Het Havenbedrijf Rotterdam actief voor heel de haven.
Havenbedrijf Rotterdam werkt aan het versterken van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven. De haven van vandaag én morgen. Alle (inter)nationale ondernemingen die hier actief zijn, hebben het allergrootste belang bij een bereikbare en duurzame ‘Port of Rotterdam’, die kan blijven groeien. Het Havenbedrijf biedt klanten daarom alles wat nodig is voor de vlotte en veilige doorvoer en bewerking van grondstoffen en goederen. Ook heeft het oog voor de werk- en leefomgeving in de haven én investeert het doorlopend in bestaand en nieuw havengebied, zoals Maasvlakte 2.

Beschrijving Afdeling:
Digital Business Solutions is een nieuwe afdeling die zich gaat richten op het realiseren van digitale oplossingen en data services voor bedrijven in de haven en hun klanten die zich richten op het optimaliseren van de logistieke keten en netwerken. In een eigen innovatie lab werden ideeën ontwikkeld en getoetst. Succesvolle concepten worden vervolgens tot professionele producten omgebouwd en aangeboden aan klanten. In Rotterdam en wereldwijd. Een van deze producten is HaROLD, wat staat voor Harbour Rail Operations and Logistics Dashboard, waarmee inzicht verkregen kan worden in de aankomst en vertrektijden van treinen op terminals en de voortgang van terminal operaties op de treinen.

Omschrijving Opdracht:
Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het opstellen van user stories. Om deze te kunnen schrijven, zal je duiken in de spoor goederenvervoer en de bijbehorende business processen analyseren om deze vervolgens te vertalen naar technische requirements. Daarnaast ben je beschikbaar voor het ontwikkelteam om vragen over issues te beantwoorden, fungeer je als sparringpartner voor het hele team en heb je afstemming met de klanten. Je bent gewend om agile te werken, kan snel schakelen tussen verschillende topics en hebt ervaring met het werken in remote teams.

Werkdagen:
– Maandag
– Dinsdag
– Woensdag
– Donderdag (voorkeur)
– Vrijdag (voorkeur)
– Zaterdag (uitzonderlijk)
– Zondag (uitzonderlijk)

Functie eisen (knock-out criteria):
– Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de logistieke en/of informatica richting.
– Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van logistiek en dan met name in de spoorgoederenvervoer.
– Je hebt kennis van projectmanagementmethodieken.
– Je hebt ervaring met spoor goederenvervoer.

Competenties:
– Communicatief vaardig
– Technische analyse skills
– Multi tasken
– Klantgericht en coachend
– Accuraat en kwaliteitsgericht
– Zelfstandig en probleemoplossend
– Open en transparant
– Resultaat- en oplossingsgericht
– Kwaliteits- en organisatiebewust
– Integer
– Brede blik (kijkt verder dan alleen de “eigen discipline”)

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Rotterdam
Startdatum: 01-07-2018
Duur: 31-12-2018
Optie op verlenging: ja
Inzet: gemiddeld 24 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 12-06-2018
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
– CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
– Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
– Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
– Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
– Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
– Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
– Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.