Aanvraag 20122723
StatusGesloten
Type vacatureDetachering / Tijdelijk
Startdatum2 juli 2018
Opdrachtgever
Lokatie
Expertisegebied, ,
Aanvraagomschrijving

Omschrijving Opdrachtgever:
De KvK is bezig met een grote transformatie. Voor de overheid is KvK een belangrijk kanaal om informatie te verschaffen voor ondernemers. Daarbij wordt het steeds belangrijker voor de overheid om een digitaal kanaal te hebben om berichten met individuele ondernemers te delen en ook transactie te kunnen uitvoeren, zoals vergunningsaanvragen en subsidies toekennen. Hiervoor ontwikkelt de KvK samen met andere partners van de overheid “mijn overheid voor ondernemers”. Het doel van de opdracht is om de (technische) strategie te bepalen zodat de eerste ondernemers nog dit jaar toegang hebben tot mijn overheid voor ondernemers via KvK.nl.

Als Senior Integratie Architect ben je letterlijk de architect van de technische oplossing voor mijn overheid voor ondernemers en verantwoordelijk om deze te lanceren op KvK.nl binnen de gestelde milestones. Dat houdt in, de verantwoordelijkheid om verschillende teams de juiste deliverables op te laten leveren en inhoudelijk vanuit een zeer brede kennis en ervaring de juiste oplossingen aandragen. Qua technische ervaring met digitale oplossingen voor het web ben je ongeëvenaard en het team zal voor een groot deel leunen op jouw inzichten en ervaring in soortgelijke situaties. Als hoogopgeleide informatica specialist en professional heb je veel ervaring opgedaan in het opzetten van technische omgevingen.

Functie eisen (knock-out criteria):
– Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van (bedrijfskundige) informatica.
– Je hebt kennis van technische integratie vraagstukken op architectuur niveau binnen de publieke sector.
– Je hebt kennis van grote online verander trajecten in grote organisaties en het koppelen van front-end en backend software technologie.
– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Architect met het ontwikkelen van web platforms met meer dan 25 miljoen bezoekers per maand.
– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen en integreren van systemen op basis van een gedragen architectuur.
– Je hebt ervaring met het adviseren van (enterprise)architecten, stakeholders, product-owner en ontwikkelteams omtrent de inrichting van diensten en technische platform keuzes die hiermee samenhangen.

Functie wensen (gunningscriteria):
– Je hebt kennis van de generieke digitale infrastructuur van de overheid (GDI).
– Je hebt ervaring met het acteren als sparringpartner voor zowel (enterprise) architecten als functioneel en technisch georiënteerde IT specialisten.
– Je hebt ervaring met software development tooling VSTS/TFS.
– Je hebt ervaring met tooling ter ondersteuning van een Agile werkmethode  (Jira + Confluence).

Competenties:
– Analytisch: Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.
– Initiatief: je reageert proactief door zaken in gang te zetten.
– Monitoren: Bewaakt de voortgang van werkzaamheden en grijpt tijdig in als de situatie hierom vraagt.
– Overtuigingskracht: Je bent in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.
– Nauwkeurigheid: je bent nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden binnen gestelde normen.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Rotterdam
Startdatum: 02-07-2018
Duur: 1 jaar
Optie op verlenging: ja
Inzet: ca. 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 14-06-2018
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: 21 – 22 juni 2018

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
– CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
– Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
– Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
– Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
– Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
– Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
– Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.