Aanvraag 20122727
StatusGesloten
Type vacatureDetachering / Tijdelijk
Startdatum2 juli 2018
Opdrachtgever
Lokatie
Expertisegebied,
Aanvraagomschrijving

Omschrijving Opdracht:
Wij zijn voor ons team van I-adviseurs op zoek naar een tijdelijke collega, om in een meester-gezel-constructie onze junior I-adviseur te begeleiden. Ruime ervaring met opleiden en coachen van een I-adviseur/adviseur informatiemanagement vereist. Naast het begeleiden betreft het ook het verrichten van de werkzaamheden van I-adviseur. De werkzaamheden van I-adviseur betreffen het zijn van een ervaren en overtuigend adviseur die complexe informatievragen in begrijpelijke taal kan bespreken met opdrachtgevers. Daarnaast is de I-adviseur thuis in een of meer specialismen op het gebied van de huidige relevante ontwikkelingen binnen de informatievoorziening, variërend van cloud computing, open overheid tot e-dienstverlening. Samen met de andere i-adviseurs worden de accounts en de thema’s bepaald. Het werk vindt plaats op het snijvlak van organisatieontwikkeling en informatisering. Als adviseur informatiemanagement ben je actief op zowel strategisch- (advisering directie en management) als tactisch niveau (definiëren, prioriteren, voorbereiden en monitoren van i-projecten) en zo nodig in staat operationele i-projecten en -programma’s te begeleiden. Je organiseert en maakt tactische afspraken met opdrachtgevers en opdrachtnemers (programma- of projectmanagers).

De werkzaamheden:
– Je begeleidt als meester de junior I-adviseur in een meester-gezel constructie. De junior zal gelijktijdig starten in de functie.
– Je adviseert opdrachtgevers over hoe integrale informatievoorziening de beleidsdoelstellingen en de bedrijfsvoering kunnen helpen verbeteren.
– Je signaleert nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en wendt deze aan om de doelstellingen van de beleidsopgaven te verbeteren.
– Je bent goed op de hoogte van de informatiebehoefte en helpt in de voorbereiding van i-projecten door deze te begeleiden met de juiste werkwijzen en procedures.
– Je kunt een businessproject of ook een businessprogramma op het snijvlak van business, informatie en ICT leiden, dan wel neem je deel aan projecten en programma’s als deskundige op gebied van informatievoorziening.

Gewenst Profiel:
Het is belangrijk dat je klantbewust en integer kunt handelen en beschikt over een gedegen kennis op het gebied van informatievoorziening. Verder ben je thuis in een of meer specialismen op dat gebied. Tevens is het essentieel dat je de junior adviseur goed kunt opleiden, goed kunt samenwerken in teamverband, stresstolerant bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder heb je oog voor bestuurlijke gevoeligheden.

Functie eisen (knock-out criteria):
– Je beschikt over minimaal een (aantoonbare) afgeronde opleiding op hbo niveau. Bij voorkeur op het gebied van ICT.
– Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van informatievoorziening, bij voorkeur bij de overheid.
– Je beschikt over aantoonbare kennis en ruime ervaring als adviseur (minimaal 1 jaar aantoonbaar) met 1 of meerdere van onderstaande onderwerpen : informatiearchitectuur, e-overheid, geografische informatievoorziening, documentaire informatievoorziening , data management en ICT infrastructuur.
– Je beschikt over minimaal 1 jaar ervaring met het coachen van collega’s en het overbrengen van inhoudelijke kennis (op het gebied van informatiemanagement).

Competenties:
– Resultaatgericht: je formuleert te realiseren resultaten, draagt dit uit en neemt dit als leidraad voor je eigen handelen
– Je hebt een goed ontwikkelde politiek-bestuurlijke antenne
– Je werkt, transparant en gestructureerd, zowel zelfstandig als samen
– Je weet in samenwerking goed bij te dragen aan een gezamenlijk besluit
– Goed in staat een beginnend adviseur te motiveren en ontwikkelen

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Startdatum: 01-07-2018
Duur: 31-12-2019
Optie op verlenging: 2 x 12 maanden
Inzet: 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 14-06-2018
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: 25-06-2018

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
– CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
– Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
– Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
– Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
– Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
– Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
– Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.